Varför ska de vara såhär? Jag älskar ju dig som in i helvete!<3 Jag njuter varje sekund jag är med dig. Jag älskar att hålla om dig och jag vill aldrig släppa taget om dig! Du lyser upp min dag, du är den personen jag älskat mest i hela mitt liv. En person som jag aldrig vill försvinna. Jag vill alltid ha dig vid min sida. För jag älskar dig så! Vi har så många minnen ihop och varje gång jag tänker tillbaka gör de ont i mitt hjärta. Jag klarar inte av ett fortsättande liv utan dig. De känns redan helt tomt i mig vilket jag inte vill att de ska göra, för den platsen har du tagit. Jag kan knappt andas utan dig, jag känner redan att mitt hjärta håller på att brista och gå i tusen bitar. Alla planer vi haft i framtiden tillsammans, ska de bara slängas åt sidan? Det är inte så enkelt. Jag vet att de är även svårt för dig, men jag känner att mitt liv håller på att dö ut, jag vet knappt vad jag själv heter längre. Caroline, jag klarar mig inte utan dig. Du har betytt så himla mycket. Snälla. Snälla snälla snälla låt mig inte dö!<3

Rest In Piss!<3

En av Sveriges största geni Håkan Florå, även mycket känd som Onkel Kånkel dog idag och blev bara 47 år gammal. Jag som hade sånna jävla önskningar om att få se dom live bara en ända gång, men tyvärr.


Rest In Piss!



Skolan har börjat!

Japp nu har helvetet börjat igen med massa läxor, prov och utskällningar. Fast nu ska man inte tänka negativt, de e ju bara en årskurs kvar nu, fick även reda på idag att vi tar studenten redan 28 maj nästa år! Så de e ju gött! Fick även mitt nya schema idag som verkligen suger kuk. Jag börjar varje dag 8:20. När jag slutar kan ni läsa av här:



 

Måndag: 16:30
Tisdag: 16:40
Onsdag: 14:10
Torsdag: 16:30
Fredag: 15:40




Som sagt, ett riktigt piss schema. Fan värre än arbetsdagar.



Sen har man ju också ig hos Sem Major som man verkligen hatar!


Tråååkigt!

Fan vilken händelsefri helg de har varit. I fredags va man på "Kulturkalaset" som jag fortfarande kallar för Göteborgskalaset. De va alldeles för mycket folk där så man blev bara stressad. Sen blev de inte ens så att vi kroga eftersom krogerna va fullpackade. Och igår satt jag framför datan till 3 i bara kalsonger och sen åkte jag hem till Elinor och såg film med Coffe och Karin. Givetvis va de ju mysigt men... jag vill ändå att de ska hända nåt mer. Äckligt jävla skitväder va de igår också. Och idag e ju nästan detsamma. Jag vaknade kvart över 2 och nu sitter jag här och har inget att göra och skolan börjar imon med på köpet. Just nu allvarligt talat längtar jag efter skolan eftersom man då har nånting att göra på dagarna, eller va tycker ni?


Kulturkalaset?

Jag tycker de e löjligt att dom döpt om Göteborgskalaset till Kulturkalaset, jag vet att jag e lite sen med att säga de eftersom de har hetat så i nåra år nu. Men jag menar... va e skillnaden? Jag tycker de låter roligare och större på nått sätt med Göteborgskalaset än Kulturkalaset eller har jag fel? När jag va lite mindre tyckte jag de lät askul med Göteborgskalaset, men nu låter de som man e påväg till nåt som handlar om kultur?:S haha. Jag vet inte varför, men de e bara så!

Gröna Lund!

Idag åkte jag, Caroline, mamma och Linda till Stockholm med x2000. Vi va en heldag på Gröna Lund och de va sketaskoj! Jag och Caroline åkte också den nya attraktionen Insane. Som man hör på namnet så e den helt galen. Man snurrar och gör massa volter 40 meter över marken + ut med hamnen! Fan vad den va läskig första gången. Caroline till och med grät lite när åkturen va klar, men de va inte allvarligt, de va nog glädjetårar;D Iallafall åkte vi den en gång till efter det. Så jag säger de till er när nån av er ska till Stockholm besök Gröna Lund och åk Insane, verkligen skitskoj e den:D


Jävla buss

Tjenare! Imorse eller aa rättare sagt på förmiddan så skulle jag ta och åka till Stora Holm för att göra halkan. Så när sätter mig på buss 312 mot Marstrand så kör den jävla bussen bara förbi Brantingsplatsen där jag skulle av. Jag fattade verkligen ingenting. Så plingade jag direkt efteråt och sen gick jag fram till buss gubben och fråga vart nästa stop va: Kungälvs motet! JIPPI va skoj! De e verkligen helt fel jävla håll. Så jag va tvungen att åka tillbaka till Brantingsplatsen och sedan kontakta pappa om han kunde köra mig till Stora Holm. Som vanligt tack vare min snälla pappa kom jag med god tid till halkan men dock tog jag upp mycket av hans arbetstid vilket inte är bra. Men fan vad nervös jag va att missa halkan, de e ju fan inte billigt om man säger så, 6 700 spänn tror jag den kosta. Aja, men jag hann i tid och halkan e klar nu iallafall!



Inte bra!



Jag hade ett löfte under sommaren, att sluta röka. Jag kan säga att de är väldigt svårt, sjukt svårt. Speciellt när man väntar på bussen eller pendeln när man står helt ensam och ingen att prata med, då är de så jävla gött å ta en cigg under tiden, men de är just det som är de farliga. Samma sak på fester, men på fester tycker jag allvarligt att det är ok att röka. Jag tänker inte ens på konsekvenserna när jag väl röker, men sen när jag ser en bild på en rökares lunga så mår jag direkt dåligt. Och de e ju klart man inte ska må dåligt av en sak som man inte ens behöver, eller aa, jag behöver ju det får att må bättre på sätt och vis, jag blir gladare av det, men antagligen blir jag inte lika glad i slutändan när man ligger på sjukan med lungcancer. Nepp, de får bli ett slut med detta tycker jag. Jag ska försöka på nytt att sluta men jag kan inte lova att de kommer hålla. Jag har som mål just nu att senast till nyår detta år så ska jag från och med då sluta röka. Även ni som läser detta, mina kompisar, tycker jag också ska ha ett litet ansvar om mig. Om ni väl ser mig ta en cigg efter nyår så slå till mig för helvete! Släng mitt ciggpaket! Fimpa fimpa fimpa!



Går körskolan ut på att byta till reservhjul?

När jag körde med min lärare idag så hördes de nåt skumt från bakhjulet, så han tyckte vi borde stanna och kolla va felet va, så va de en stor jävla skruv som hade tryckts in i däcket. Så vi va helt enkelt tvungna att stanna och byta till reservhjul under min körtid. Jag hade ingen koll på om han la till 15 min till tack vare denna insident men de hoppas jag. Man betalar la fan inte en lektion för att byta däck?

Vitsasand!

Yao yao yao igår va de party i Åsa. Mycket trevligt folk som man inte träffat på år och dar. Extra gött var de att Coffe körde hem direkt efter festandet vilket gjorde att man inte behövde tänka på vilka bussar man ska ta och sånt.



Äntligen börjar sommaren komma tillbaka också! Har blivit lite less på regn om man säger så. Äntligen kan man bada och vara ute mera. Fast just nu e jag bara inne och tråkar, jag vet ingenting skoj som händer. Nån som har lust att kanske hitta på nåt sen eller?

Skara Sommarland!

Igår drog detta gäng + jag till Skara Sommarland en heldag från klockan 10 till 7 på kvällen, gött vare:D




Fan vad mycket folk de va där bara! Vi hann inte göra så mycket som vi hade tänkt oss, men vi hann iallafall köra gokart, vattenskidor och sen resten bestod bara av att bada i vattenlandet!




Niklas visade alla hur man egentligen åker! He got the skillz!




En bild på mig och en fin dam!


Haha, roligaste på hela resan egentligen va när Niklas skulle kasta en youghurt flaska på en vakt skylt, så slängde han den på ett såppas dåligt sätt så de kom youghurt över hela jävla bilen och dessutom INNE I BILEN! Fy fan vad lyckat! Synd man inte hade en bild på de, de va fruktansvärt haha xD

Helgens Händelser

Tjenare! I Fredags var jag med min underbaraste Caroline och sov över där, hennes pappa hade fest så vi kunde inte sova på ett tag där xD men de funkade till slut;) eller aa, sova o sova haha! Igår va de lördag och då såklart så vakna jag upp hos Caroline, sen va vi i stan ett tag på eftermiddan! Sen efter det åkte jag hem och käkade göttigött midda med familjen eftersom min pappa fyllde år:) Sen direkt efter middan drog jag ner till Kungsbacka och va med Linda och Selma, rätt segt, men vi pratade mycket och sånt och de va ju ändå mys:) Sen va jag la hemma runt halv 1 tiden efter jag hade vart i Kungsbacka! Sen idag har varit ett helvete! Vakna av att Coffe ringde mig, så när jag ligger och pratar med honom så skulle jag sträcka på mig lite, och då knakade de till i nacken som fan! Jag fick nackspärr:( Sen kom Coffe bara nån timma efter samtalet. Jag hade så jävla ont i nacken så jag har bara vart på dåligt humör idag. Sen blev de gymmet med Coffe men jag gjorde inte så mycket eftersom jag hade sån värk. Efter det åkte jag hem för att övningsköra, haha, skitdumt att man inte kunde titta bakåt ordentligt, gjorde så jävla ont att vrida på huvvet XD aja, men de löste sig. Sen har jag inte gjort nåt mera idag, får se vad som händer resten av kvällen, antagligen inget alls. Imon ska jag till körskolan igen och köra med han som äger hela körskolan och så ska han se hur jag kör och se hur många fler lektioner jag behöver ta! Och efter det kanske Caroline kommer hem och sover här:)<3

RSS 2.0