Fail!

Jag trodde jag gjorde en tabbe förut på bilskolan! Jag skulle göra en fas utbildning på datan med massa frågor, 780 frågor! AMAGAD! När jag hade gjort klart det idag så började jag på ett annat test så länge för jag hade inget annat att göra, men sen orkade jag inte hela jävla testet så jag avbröt testet. Så ser jag att alla mina svar på hela fas utbildningen på 780 frågor hade försvunnit! Fyfan!! Jag får fan panik, jag orkar fan inte göra allt IGEN! Så jag hoppas bara att de var ett tillfälligt fel så allt e tillbaka imon. Om de inte är det då kommer jag fan säga till dom att jag orkar fan inte göra om hela skiten. Aja, allt brukar ju alltid lösa sig i slutändan!



Hatet

Nu börjar jag bli mer och mer hatiskt till detta jävla samhälle vi lever i. Just nu tänker jag på branden i Rinkeby där en
mamma och fem barn dog (vanlig svensk familj SÄKERT). De jag blir så jävla sur över är att när de jämt handlar nåt om blattar då ska de helt plötsligt vara katastrof. Hade de nu varit en vanlig svensk familj hade inte de blivit sån stor grej utav de förutom en stor sorg och blommor. Men när de väl gäller blattar då jävlar i mig ska alla andra gjort fel. Dom sa att brandmännen sa på svenska till familjen att hoppa och att de nu tagits upp pga av att dom just sa de på svenska så dom inte förstog, MEN FÖR HELVETE VI LEVER I SVERIGE OCH I SVERIGE SKA MAN LÄRA SIG SVENSKA?! Eller har jag fel? Jag blir bara så jävla förbannad att svenskarna ska få skulden till allt. De e brandmännen som gjorde fel, aha, men vem fan vad de som tände eld på skiten då? Hade jag vart brandman i den situationen hade jag gärna tat med mig en solstol och drink och satt mig utanför att titta på av glädje. För jag hade fan inte tagit risken eftersom att "svenska medborgare" kastar sten på brandmännen som de hände i Hammarkullen (Mycket vacker svenskt villaområde har jag hört). Om ni nu tror att jag är rasist bara för att jag skriver så här så kan ni glömma de direkt. För att man tycker ont om blattar och deras vidriga beteende så är man inte rasist. För de finns flera blattar som säger att dom hatar svennar, men de e tydligen inte rasistiskt. Sen säger vissa: "Hade inte blattar funnits hade ni aldrig haft kebab" NÄMEN oj då! Vi hade inte haft nån kebab! Va synd då! Hade vi inte haft blattar i vårat land hade vi inte behövt betala skatt till svin som bara förstör vårat land genom våldtäckter, rån, stöld och misshandel och detta är faktiskt tekniskt bevisat att invandrare begår såppas mycket grovare och fler brott än svenskar. Jag är inte rasist. Jag ser bara vad som händer med vårat land. Jag kan till och med säga på rak arm att jag blivit slagen (kan tolkas misshandlad) av en blatte, konstigt eller hur? Jag är en ingen rasist, mer nationalist eller realism! Utan invandrare= Ett bättre Sverige!

Veckans Händelser!

Jaha, då va de söndag igen! Och jag tänkte berätta lite vad som hänt under veckans gång. I måndags började jag på körskolan (de suger verkligen kuk) xD tack vare de måste man gå upp varje jävla dag runt 8-10 tiden på morgonen, AAASS segt! Sen träffade jag Caroline efter körskolan på torsdagen! Sen på fredagen träffades vi igen och jag sov över hos henne:) Vaknade sedan upp vid kanske 10 på lördagen eftersom Caroline skulle börja cykla med sina 2 kompisar till Norge:S alltså fatta hur jävla långt de e? Fast jag tror på att dom kommer klara det, för dom e redan i Uddevalla just nu så =) Hon har beräknat med att resan skulle ta runt 5 dar till Norge, så man får ju se hur de går=) Sen på eftermiddan så badade jag, Mikael, Coffe, Viktor och Jocke i barnsjön, faktiskt inte så kallt som man tror:O vi va i ett tag! Sen efter det åkte jag hem. Sen ringde Viktor och frågade om jag ville hänga med Henke och Coffe in till stan och bara chilla, dricka och snacka lite med varandra, så jag hängde med dom=) haha, Henke blev ganska dragen faktiskt xD




Sen i stan hamnade vi på Que Pasa först och drack nåra öl. Sen bar de av till Avenyn och donken fan;D sen efter vi hade tryckt i oss 10 cheeseburgare drog vi ner till Golden Days och hälsade på Sandra och Rebecca som var där! Sen på pendeln hem träffade vi två as käcka pojkar som hade snott en rosa kudde av nåra fjortisar xD Vi kallade dom för Rolf och Nils=)

Japp, de var lördagen det! Och idag har jag inte gjort mycket, bara hjälpt till hemma med att måla garaget är de ända jag har gjort. Och snart blir de göttigött midda och sen blir de väl ut och övningsköra!

Fartfylld Helg

Mycket som hänt nu under helgen, började med att i fredas drog jag, Coffe, Oskar, Elinor och Sahra till Frillesås där de var förfest hemma hos Robin, as nice^^ Sen tog vi bilarna till Åsa kalaset och de blev en jävla massa dricka och dans! Skit skoj kalas säger jag bara, värt att åka dit nästa år igen:)




Hemma hos Robin:)



Inne på Åsa kalaset! Trevlig tjejer haha^^



Översikt på kalaset, en jävla massa folk och Arvingarna spelade!

Okej, sen blev de en fin bakfylla på lördagsmorgon, först va ju tanken att vi skulle dra på Åsa kalaset igen eftersom de håller på i två dagar, men vi orkade inte eftersom vädret va ju inte de bästa, så under dagen så va jag, Robert, Coffe och Robin ute och körde bil, as skoj när Robert mona framför en gammal kärring som vi drog i 120 eller nåt, haha, fan vad jag skratta! Japp, efter denna roliga insident så åkte jag och Coffe hem till rötna Lindome. Sen fick jag ett samtal av Mikael att de skulle vara lite partaj nere hos Pontus, jag kände mig verkligen as seg och visste inte om jag orkade, men så kom jag på: va fan ska jag annars göra? Och de blir säkert lite skojigt. Så jag drog dit på lördagskvällen. Jag kan säga som så att Mikael blev nog fullast av alla, han spydde typ 4 gånger som ett jävla as xD De va faktiskt lite skoj *skadeglädje*!


Varberg + en konstig kväll!

Nu har jag nånting verkligen att berätta om. Först på dagen igår så blev de att min familj åkte ner till Varberg, så jag fick följa med eftersom min mormor fyllde år. Nere i Varberg besökte vi marknaden som är där varje år, helt hokus pokus träffade jag Niklas och Johanna:D bara så liksom, jag va skitglad att se dom två så vi pratade jätte mycket. Efter marknaden blev begav vi oss till Björkäng för att endast käka pizza, så vi va där runt kanske 1 timma. Efter pizzan va de raka vägen hem.
När jag väl kom hem så ringer Viktor och frågar om jag vill hänga med in till stan med Henke och bara chilla lite, ja ba: aa visst! Så vi åker in till stan runt 6 tiden. Sen när vi kommer fram så drog vi direkt till ån i Göteborg och satte oss där och drack nåra öl, eller aa, rättare sagt Henke och Viktor som drack öl då!



Yeye, de va ändå rätt soft att sitta där och samtidigt lyssna på Deep Purple som spelade på Trädgårn, men sen begav vi oss istället till ett ställe som heter Que Pasa där Cornelia jobbar, så satte vi oss där i baren och tjöta lite med henne, sen så tänkte vi: fan, de skulle va gött med lite mer öl! Så vi alla 3 beställde in var sin stor stark. Sen efter den första känner jag som alltid att jag vill ha mer! Så jag tog en till öl, sen höll de på såhär tills jag hade brännt 180 spänn på öl, 29 spänn st kostade en öl, så de blev ju runt 6 stora stark inom loppet av 1,5 timma. Så jag blev ju ganska glad i hatten om man säger så! Så de blev faktiskt en liten lillördag för mig xD Full o glada så åkte vi hem runt halv 12 och jag va hemma runt 1, en riktig konstig men rolig kväll:D



Öl e fruktansvärt gott!<3








Känner redan saknaden!

Jag kommer sakna dig Caroline Grehn så otroligt mycket!:(<3 Hoppas dessa 3 veckor kommer kännas som max 1 dag, annars kommer de inte bli lätt för mig alltså:(

Älskling<3

Älskar dig Caroline<3 


Min tisdag

Yeye, då har man skaffat en ny blogg, eftersom jag inte orkade med den andra så mycket (HEHE) jag typ skrev en mening på den första bloggen jag hade sen blev de inget mer med de, men nu ska jag försöka iallafall börja med detta som alla tjötar om, bloggar hit och dit, jaja, de får bära eller brista!

Kan börja skriva lite om min dag idag, den har la varit hyfsad ändå, vaknar vid min normala tid på dygnet som vanligt, runt 2 tiden på förmiddan, de e bra med sömn tycker jag. Sen har jag suttit framför min underbara data som jag aldrig komma lämna haha. Sen va de planerat att jag skulle till min flickvän Caroline på kvällen, men de blev aldrig så bara för att de blev allt för stressigt både för henne och mig eftersom hon ska till Turkiet imon, och sen kommer jag typ inte se henne på 3 veckor:( fan vad jag kommer sakna henne! Men iallafall så va jag ute och körde bil istället med pappa. Redan nästa måndag börjar min intensivkurs för körkort uppe i Kungälv, så körkort e på G nu;) Och nu sitter jag här i mitt ganska stora rum *bortskämd* och segar och lyssnar på Hardcore Superstar som jag även ska se live till oktober, de blir nice:D jaja, har inget mer att säga om dagen tror jag, ni får ha de gött!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0